ECHIPA

Despre Noi

Suntem pasionați de brandurile puternice și căutăm în permanență moduri semnificative de a le folosi puterea pentru a face o diferență și pentru a ajuta afacerile să răspundă așteptărilor. Prin intermediul serviciilor noastre de distribuție și produselor de specialitate, generăm zilnic un plus de valoare și construim experiențe autentice, care imprimă zâmbete sincere și aduc satisfacție.

Ce facem?

Combinăm cu succes experiența acumulată și cele mai înalte standarde de calitate cu inovația și pasiunea pentru munca în echipă. Împreună construim sisteme și proceduri, care să crească nivelul de performanță și să dezvolte lideri de piață. Puterea echipei noastre este în fiecare membru în parte, iar puterea fiecărui membru este echipa JUSTSEVEN.

Cum facem?

Abordarea noastră în ceea ce privește managementul adună la un loc valorile JUSTSEVEN. De-a lungul celor 9 ani de activitate, am construit și perfecționat o direcție clară, cu caracter absolut, care facilitează integrarea oamenilor, dezvoltarea liderilor și creșterea companiei. Astăzi, tânăra noastră echipă de management ne schițează viitorul și ne determină succesul printr-un flux bogat de cunoștințe, experiență și pasiune, pentru a îmbunătăți viața consumatorilor.

ECHIPA

JUST

SEVEN

Severin Tcaciuc

Tcaciuc Severin

Founder | CEO

Florin Pavăl

General Manager

JUST

SEVEN

Florin Pavăl

JUST

SEVEN

Vivian Andrei

Vivian Andrei

Franchise Manager

Marian Moscaliuc

Marketing Manager

JUST

SEVEN

Marian Moscaliuc

JUST

SEVEN

Daniel Berariu

Daniel Berariu

Expansion Manager

Anca Zelincu

Operational Manager

JUST

SEVEN

Anca Zelincu

JUST

SEVEN

Angela Costan

HR Representative

Bogdan Harasim

Sales Representative

JUST

SEVEN

Bogdan Harasim

JUST

SEVEN

AND A LOT MORE

Echipa Just Seven